home
nieuws
judo
tijden
topjudo
wedstrijdkalender
fotos
contact
scholen
partners
sponsors

Nieuws

6-6-2015: TopJudo Clinic met Marvin de la Croes

Op 6 juni 2015 zal er een clinic plaatsvinden van Marvin de la Croes. De la Croes is huidig Nederlands Kamioen Senioren, (ex) Europees en (ex) wereldkampioen. De clinic zal bestaan uit 4 groepen, namelijk:

1. Mini's en Pupillen A
2. Pupillen B & -15
3. -18 en Senioren
4. G-Judoka's

De clinic zal plaatsvinden bij Sportcentrum Pleizier, op het Wisseloordplein4, Amsterdam Zuidoost. Inschrijven kan via de webshop! We zien je graag verschijnen!


9-5-2015: Westfriese Team Competitie Senioren

Zaterdag 9 maart heeft het seniorenteam van TopJudo Amsterdam Zuidoost meegedaan aan de slotronde van de Westfriese Competitie. In de eerste klasse konden de judoka's met een goede uitslag nog derde worden. Voorafgaande aan de slotronde stonden TopJudo Amsteram Zuidoost en Bos Judo op een gedeelde derde plaats met 11 competitiepunten. Bos Judo had 72 matchpunten en TopJudo Amsterdam Zuidoost 74. Het zou dus een spannende strijd gaan worden. Klik hier om meer te lezen over hoe de judoka's het hebben gedaan!

22-3-2015: Westfriese Team Competitie Junioren

Zondag 22 maart heeft TopJudo Amsterdam Zuidoost meegedaan aan de laatste ronde van de Westfriese Competitie. Voorafgaande aan de ronde stond het team op een gedeelde eerste plaats. De opstelling van het team was als volgt:

-27 Quentin, Sef en Rens
-30 Mateo en Jens
-34 Jason en Kader
-38 Max en Devin
-42
-46 Louengelo
-50 Lougendry en Janson
-55 Djornafario
-60 Jimmy en Jerremain

De eerste wedstrijd tegen de concurrent Hikari was een gelijkopgaande strijd. De winnaar van de wedstrijd zou, naar alle waarschijnlijkheid, de eerste plaats winnen. Na negen wedstrijden was de stand, helaas, 8-10 in het voordeel van Hikari. De tweede tegen Judo Academie Amsterdam zou een strijd worden om het zilver. Ook deze wedstrijd ging helaas verloren met 8-10.

Om de dag in ieder geval af te sluiten met een opgeheven hoofd moest er de laatste wedstrijd in ieder geval gewonnen worden. Gelukkig wisten de pupillen de knop goed om te zetten en werd er gewonnen met 10-8.

De derde plaats is helaas niet genoeg om te promoveren naar de hoofdklasse, maar volgend jaar is er weer een kans en zal het team er weer alles aan doen om te promoveren!


08-03-2015: Ontwikkelingstoernooi bij Sportcentrum Pleizier

Zondag 8 maart is er bij Sportcentrum Pleizier een ontwikkelingstoernooi geweest waar meer dan 150 judoka's aan hebben meegedaan. Aan het toernooi hebben judoka's meegedaan van alle deelnemende partijen van Topjudo Amsterdam Zuidoost. Het was een groot succes!


14-02-2015: Westfriese Team Competitie Senioren

Valentijnsdag 2015 is voor het team van Topjudo Amsterdam niet verlopen als gehoopt. Met een onderbezet team, een gemis van drie gewichtsklassen, heeft het team geprobeert om alsnog punten mee naar huis te nemen. De teams van J. van Heest en Randers-de Geus waren helaas net te sterk. De judoka's mogen trots zijn op hun lust voor de winst, maar met drie afwezigen was het net iets teveel van het goede.


01-02-2015: Westfriese Team Competitie Junioren

De vierde ronde voor de Westfriese was voor de junioren een topronde. De eerste wedstrijd was tegen Randers-de Geus. Deze ronde werd gewonnen met 10-8, maar de judopunten waren sterk in ons voordeel, namelijk 50-22. De tweede ronde tegen Salomons werd met dezelfde matchpunten gewonnen, en de judopunten waren 50-34. Ook de derde ronde werd gewonnen, ditmaal met 12-6 en 57-30, tegen Kata Guruma.